Normalis, ha 1 macska egyaltalan nem nyavog? Vagy mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
a macsakam kiskora ota nem nyavog,egyaltalan,1honapban jo ha 1x nyavog egyet.ha ehes,leul a huto ele,es addig fog ott ulni,amig nem kap kajat,ha ki akar menni,akkor is leul az ajto ele.2010. febr. 17. 14:43
1/7 anonim válasza:
Van ilyen, ő nem egy beszédes fajta.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg kevés időt töltött macskák között, az anyukajaval. Nálunk is csak sikongatni meg prüttyögni tud az egyik. Mi már megszoktuk, de anyum mindig mondja, hogy ő még ilyen macskát nem látott.
3/7 anonim válasza:
A mi cicánk már meg is szült egy kiscicát,és még soha nem hallottuk úgy igazán nyávogni,talán csak 1szer amikor szült akkor "szólt" nekünk hogy itt az ideje,sztem ne izgulj,ilyen cica:-))
4/7 anonim válasza:
Örülj neki, az enyém be se fogja a száját, mindenre van valami véleménye :)
Amúgy normális, volt cicám, akinek szinte sose hallottam a hangját, ne aggódj.
5/7 anonim válasza:
Ilyen cica,nincs vele semmi gond,ilyen a termeszete.
6/7 anonim válasza:
Fiú cicám is ilyen volt, maximum nyifogott, mikor éhes volt, de nyávogni sosem hallottam.
7/7 anonim válasza:
Örülj neki az én kandúrkám benem fogja a száját.Mindenhez köt valami véleményt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!