Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ellés után mikor lehet ivartal...

Ellés után mikor lehet ivartalaníttatni leghamarabba a cicát?

Figyelt kérdés
Tüzel a cicánk, még nem sikerült ivartalaníttatni egyrészt anyagi okok miatt, másrészt én szerettem volna egy alom kiscicát. Valószínűleg ez most be is fog jönni de utána szeretném elvinni orvoshoz. Ezt hogy oldahatom meg ellés után, hogy még ne legyen vemhes és ne is szoptasson? Van erre konkrét idő, amit ki kell várni?
2015. márc. 17. 09:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ivartalanításhoz nem kell, hogy be legyen oltva, de utána, ha felépül a műtétből, nem akarod beoltatni? Tudom, hogy sokba kerül, de az életét óvhatod meg több halálos kimenetelű macskabetegségtől.

Egyébként, igen, vemhesen is lehet ivartalanítani, de lehetőleg minél előbb.

2015. márc. 18. 19:52
 12/12 A kérdező kommentje:
De, mindenképpen oltva lesz, eddig is folyamatosan akartam. Igazából a barátom cicája, aki nagyon sajnálja ezekre a pénzt... Most is azért lesz ivartalanítva, mert kifizetem, de az oltásokat is ki fogom majd.
2015. márc. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!