Mit csináljak a cicámmal?
Figyelt kérdés
Valószínű vagy szonmszéd snauzer megtépte a cicánkat, vagy pedig valami történhetett vele, mivel magatehetlenül találtuk meg a kapu aljban. A jobb oldalán a hasa mellett van egy kidudorodás ami puha mint ha valami bevérzés lenne neki ott.
Mit lehet tenni ilyenkor?
2010. febr. 13. 14:56
1/12 anonim válasza:
Inkább állatorvostól kérdezd meg,nem hiszem hogy ennyit ér a cicótok!
2/12 A kérdező kommentje:
Orvoshoz nem tudom vinni és az orvos sem tud ide jönni hozzánk, mivel a falu teljesen elvan zárva, nem lehet autóval ki és be se jutni, a hótoló hiába tolja el a havat az átfújások miatt az út életveszélyes. Elindultunk 2x is, de mindkét autóval bent ragadtunk :S
2010. febr. 13. 15:01
3/12 anonim válasza:
Ezt nem viccből mondom: én még gyalog is elindulnák a szomszéd kutyát meglelőném!! Vagy legalább is megmondanám a szomszédnak hogy zárba a kutyáját, vagy baj lesz belőle!!
4/12 anonim válasza:
Hogy van a cica? Sajnos, ha tényleg belső vérzés, csak az orvos segíthet. És szerintem minden perc számít most! Gondolom, szörnyű lehet Neked, hogy segíteni szeretnél a cicádon és tehetetlen vagy. Próbálkozzatok még eljutni az orvoshoz, hátha sikerül. Mindenképp próbálj legalább telefonon beszélni az orvossal, hátha tud adni valami jó tanácsot.
Gyógyulást a cicának!
5/12 anonim válasza:
Ha ennyire se ki, se be a faluból esetleg nem lehetne beszélni a falu orvosával?
6/12 A kérdező kommentje:
Próbálkoztunk körbehívni, de sajnos már késő :(, a cicám már a túl világon jár :(((, azért köszönöm, hogy próbáltatok segíteni akár csak szóval is, nagyon hálás vagyok :(((
2010. febr. 13. 15:58
7/12 anonim válasza:
És mi van akkor, ha Veled történik hasonló!? Megsebzett egy kutya, v. baleset ért, stb. és orvosi ellátásra szorulsz!? Ott malmoztok és megvárjátok míg elvérzel?!
8/12 anonim válasza:
Őszinte résztvétem! Sajnálom, hogy így történt. Én meg vagyok győződve arról, hogy mindent megpróbáltatok. Sajnos, vannak ilyen körülmények, amikor tehetetlenek vagyunk :-(
9/12 anonim válasza:
A macskát kéne bent tartani és nem a kutyát lelőni...
10/12 anonim válasza:
Első vagyok.Nagyon sajnálom a cicádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!