Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nálatok mennyi ideig tart a...

Nálatok mennyi ideig tart a tüzelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Két cicám van, egy hím, és egy nőstény.

A fiúcskát kiheréltettük már, a leányzó viszont sajnos még nem került sorra.

Tegnap kezdett el először nyekeregni, és hát mit mondjak, sajnálom szegényt. Szerencsére ha éppen nincs megzakkanva jó kedve van, és jóízűen eszik is, úgyhogy annyira nincs rosszul, na de amit leművel... Tegnap szó szerint beletolatott a másik arcába, hogy vegye már észre :D

Rossz nézni ahogy kínlódik, és neten csak megközelítőleg találtam meg, meddig tüzelhet... nálatok mennyi ideig tartott az első alkalom? Fokozódik még a dolog?

Eddig nagyon tépelődtem, ivartalanítsam-e őt is, mert nem vagyok híve egy ekkora műtétnek... na de ezek után biztos sort kerítek a dologra.

2015. febr. 24. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. 2 hétig, de aztán ha nem vemhesül, hamarosan újra kezdődik. Jobb neki, ha ivartalanítva van. A lány cicáim 2 nappal a műtét után már teljesen jól voltak, ne aggódj, biztosan nem lesz vele semmi gond.
2015. febr. 24. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam semeddig :)

A cicáim kb. 8-10 napig voltak hülyék. Ivartalanítsd őt minél előbb, sokkal jobb lesz neki!

2015. febr. 24. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Semeddig, mert mind a kettő korán ivartalanítottam.
2015. febr. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!