A szomszéd néni befogadott egy cicát, majd 1 hétre rá kitette - nem bírom nézni, de nem fogadhatom be. Hogyan tudok segítséget kérni neki? Nem bírom nézni.
Figyelt kérdés
Sajnos nekem már van két benti cicám és egy 5 és fél hónapos kislányom, nem fogadhatom be a cicát. Megszakad a szívem, mert egész nap a ház körül van, beül az ablakba, a teraszomon gubbaszt és néha sír. Nagyon félős, de kedves cica, még a harci macskám (sziámi) sem akarja megnyávogni már. Sajnos felnőtt, tudom, alig van esélyem neki bárkit találni, de szeretném legalább az esélyét megadni és nem itt fog elpusztulni, megfagyni majd.2010. febr. 12. 21:23
11/21 A kérdező kommentje:
Hát zugot nem tudok, de a férjem reggel beszél vele, hogy legalább etesse, ha már kitette. Tölem elfut, szerintem ő tudna vele bánni jobban. Szívesen kimennék hozzá, de a gyerek mellett semmi időm nem volt ma és most már korom sötét van és hideg, 10 percen belül pedig szoptatok - ma már nem lesz semmi - azért köszi a tanácsokat, feltétlen intézkedem, talán hajlandó a pincében elszállásolni szegényt.
2010. febr. 12. 22:07
12/21 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb, amit tehetsz, hogy jól a lelkére beszélsz a szomszéd asszonyságnak. Remélem találsz a kis gyönyörűségnek otthont, ha az a gonosz nőszemély nem veszi vissza.
13/21 A kérdező kommentje:
Hát én megérteném az érveit, ha nem fogadta volna be... de ez így kegyetlenség és elfogadhatatlan. A férjem a diplomata, remélem sikerrel jár megoldani az átmenetet. Szeretnék segíteni szegénynek.
2010. febr. 12. 22:16
14/21 anonim válasza:
Szia.mennyi idős a cica,hol van helyileg?Milyen nemű?hirdesd iwiw üzenőfalon,ha van sok ismerősöd,akkor főleg,többször is,fotókkal.ha lehetséges.vagy myvip.más közösségi oldalak.amúgy nekem már volt sok cicám,de ha új került hozzám a régi mellé,eleinte ment csak a morgás,max 1 hét alatt megszokták egymást mindig.nem verekedtek,lehet hogy csak szerencsém volt velük?.
15/21 anonim válasza:
szerintem idéglenesen fogadd be de csak addig míg nem találsz neki egy jó helyet!
16/21 A kérdező kommentje:
Lány és pár éves lehet, nagyon kis szép. Fehér alapon círmos tarka. Nem tudom befogadni, 5 és fél hónapos gyerek és 2 másik macska mellé, a csecsemő mellett pont most nem engedhetek be egy utcai cicát - más esetben megfontolnám. Hirdetem mindenütt :-(
2010. febr. 13. 08:03
17/21 anonim válasza:
Majd lécci ird meg hogy mi lett a cicával !!
18/21 A kérdező kommentje:
Egyelőre a ház körül járkál, gazdát keresünk neki. Senkit nem találtam. :-(
2010. febr. 14. 12:20
19/21 A kérdező kommentje:
Egy macskaaktivista ismerősöm eljött érte, sikerült befogatni a szomszédommal. Ivartalanítják és orvoshoz viszik, közben hirdetjük mindenhol. Hál' istennek nem lett baj. Egész éjjel az ablakban aludt.
2010. febr. 14. 14:54
20/21 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megvan az új gazdi! :-D
2010. febr. 19. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!