Mi lehet az oka, ha a macska sokáig marad az alomban?
Nem rég észrevettem, hogy bemegy a cica az alomba, és akár 10-20 percre is ott marad... próbálkozik. Aztán vagy sikerül vagy nem.
Az étrendjén nem változtattunk. Többnyire száraz tápot kap, meg vizet, és heti 1-2 alkalommal konzervet, meg néha-néha színhúst.
A másik cicának, aki ugyanezt kapja, semmi baja.
Az alomban pedig nincs semmi "eltérő" dolog... tehát se vér, se a szokásostól eltérő széklet, se semmi ilyesmi.
Mi lehet a baja?
Tenyleg probalkozik vagy csak jol erzi bent magat?
Lehet lüken hangzik, de az en cicaim is valamikor (altalaban friss almozaskor) szeretnek az alomba pihenni.De az omegaolaj tisztitja a belrendszert en szoktam hetente adni nekik.
Tényleg próbálkozik, mivel nem új alomba csinálja.
És ő nem is az a fajta, aki "belefekszik" a tiszta alomba.
Omegaolajat hol lehet kapni és milyen kiszerelésben/árban?
A konzerv hal nem jó erre a célra?
Hát... megbeszéltem. :)
20km-t mentünk a "hóviharban", az ügyeletre, az éjszaka közepén... és a dokibácsi meg könnyített szegényen...
És hát igen, volt benne homok... úgyhogy kapott antibiotikumot.
Nem volt olcsó mulatság, de a cicus nagyon hálás. :)
15:53-as!
A doki azt mondta "diétás tápok" helyett inkább próbáljuk minél természetesebben táplálni, úgy ahogy a természetben enne. Azaz inkább nyershúst, amit "marcangolhat", hiszen ragadozó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!