Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit kell adni a macskának, ha...

Mit kell adni a macskának, ha vér folyik ki a szájából?

Figyelt kérdés
Tegnap észre vettem, h csöpög a vér a szájából. Mérget evett? Adtam neki tejet, mert azt hallottam, ilyenkor azt kell neki adni. Szegény már napok óta amúgy is betegeskedett, de tegnap kezdett véreznia szája. Aki tudja mit kell ilyenkor csinálni, légyszi sűrgősen írja meg, mert lehet h napjai, vagy már csak órái vannak hátra... :(

2015. febr. 19. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenki teheti meg.. Pont ez a baj, sokan tartanak macskát ivartalanítani nem kell, mert drága, ha születnek kismacskák, akkor meg mindegy kinek csak vigye, szerencsétlen állat meg kitudja hová kerül.. Ördögi kör, tetszik nem tetszik, akkor is az egyetlen helyes mód, az állatorvos.
2015. febr. 19. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Állatorvost kéne adni neki!Ha nem veszi fel és zárva van akkor másik orvos.Ne debilkedjünk már itt,telepatikusan senki se gyógyít!
2015. febr. 19. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs elérhető állatorvos, esetleg állat menhelyet is próbálhatsz hívni, ha van a közelben, hátha tudnak segíteni, tanácsot adni.Én megpróbálnám...Szerintem ne adj neki semmit, esetleg csak vizet.Nem mindegyik méregre jó a tej.
2015. febr. 19. 13:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves 8.: Eltaláltad, ezt a macskát úgy fogadtuk örökbe, egyik szemére vak volt. Egy rongyos, undorító, redvás macska volt, most meg állati fényes a szőre, és szép az egész állat. Nem mondanám h nem foglalkozunk vele, mert de. Anyagilag se állunk, hű de jól, mert 200rugós fogszabályzómra kell a zsé, úgy hogy bocsika
2015. febr. 20. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Akkor nem kéne állatot tartani...
2015. febr. 20. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
hmm fontossági sorrend az jó..
2015. febr. 20. 13:44
 17/19 A kérdező kommentje:
15ös: akkor még nem tudtuk, h fogszabályzó kell...
2015. febr. 22. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, hogy van a macsek?
2015. febr. 22. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:

hogy van a cicus ?

Nem foglak lecseszni én megértem ha valaki nem állatvédő, bár én az vagyok. Ha mégis mégegyszer előfordulna és van hozzá kedved szerezz be K vitamint( ez segíti a véralvadást) , illetve sok folyadékot itass vele . Ezenkívül tartsd bent vagy egy zártabb helyen ahova nem ütheti oda magát, mert belső vérzései lesznek és azért vérzik a szája. ( ez csak a patkányméregre igaz)

Ha más típusú méreg volt akkor kattogott volna a feje, talán rángási rohamai lettek volna. Megvakul -megsüketül stb

2015. márc. 15. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!