Tart-e valaki vadmacskát és ha igen akkor hogy boldogul vele?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 22:02
1/13 anonim válasza:
Vadmacskát? Puma, tigris ilyenek? Neeem...
2/13 anonim válasza:
vadmacskát szigorúan tilos otthon tartani, ha lebuksz vele, rengeteg pénzre megbírságolnak! Védett állat, és elég veszélyes is, nem lesz szelíd, mint a házimacska, hiába szeretgeti az ember.
3/13 anonim válasza:
neked van?vagy akarsz egyet?
honnan szerezted?
tiszta vérű?
Volt itt egy kérdés amiben leoltottak, h Mo.-n nem él vadmacska pedig én tudom, h él (vadon).
ha még nincs akkor inkább ne is akarjál.
Vad állat.
4/13 A kérdező kommentje:
Ilyen európai vadmacskára gondoltam:
(a gyík is védett állat, méggis sokan tartják)
Úgy tudom, ha kertesháznál nő fel a vadmacska akkor hozzászokik az emberhez.
2010. febr. 11. 23:10
5/13 A kérdező kommentje:
Gopndolom, hogy kevésbé kell félteni a kutyáktól ezért jobb.
2010. febr. 11. 23:11
6/13 anonim válasza:
Nekünk volt vadmacskánk. Az üdülő, ahol dolgoztam az erdő közepén van. Évente 1-2 alkalomal felbukkant a cicus, pár hétig egerészett, elvitt pár csibét, aztán hónapokra eltűnt. :)
7/13 anonim válasza:
A vadmacskát nem lehet megszelídíteni, akkor sem sikerül, ha kiskorától próbálkozol.
9/13 anonim válasza:
Az enyém egy vadállat! Ezért tényleg nehéz vele! Sokkal inkább vadmacska lélekben, mint házi!
10/13 anonim válasza:
én is godolkodtam ilyeneken, mert szerintem a vadmacskák nagyon szép állatok :)
De igaza van az előttem szólóknak, nem lehet megszelidíteni, ahogy a farkast sem.. Plusz tilos tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!