Ti mit szoktatok játszani a macskátokkal?
Én vadászósat.
Damilra kötök erős kender madzagból egy nagy görcsöt, és azt kell elkapnia.
A damilt nem látja annyira, így talán jobban elhiszi, hogy nem én rángatom. :)
Az erős görcs meg azért kell, mert sokszor elkapja, és valami brutális erődemonstrációt végez rajta! :)
Egy ilyen erős anyagot is pár hét alatt teljesen leamortizál.
Volt, hogy erre is ráunt.
Van egy akváriumom, és így sok dísz állat boltost ismerek, és az egyiket, ahol törzsvásárló vagyok megkértem, hogy hagy rakjam be azt a csomót egerekhez, hörcsöghöz, bármi ilyenhez, majd holnap érte megyek.
Ha láttad volna a macskát, mikor megérezte rajta a szagát! :D
Rendesen látszott rajta hogy elönti az adrenalin! Remegett az idegtől, olyan durván vadászott rá, hogy olyat még nem láttam! :)
Az két cicámnál is a bot végére kötött, madzagon lógó vadászós játék a legkedveltebb.
A kisállatbolti szagok beszerzése helyett, ami elég vicces, ajánlom a macskamentát. Ettől a legtöbb macska őrületesen felpörög. Belenyomkodom a egérkéjét. Ez kisállatkereskedésekben kapható, kb 300 Ft egy kis csomag.Egyik ismerősöm teának issza ezt esténként, mert segít ellazulni, megnyugodni. De a macskáknál ez fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!