Megszeretteted velem a macskát?
Nem.
Ugy ertem, megszerettetni valakivel a macskat, aki nem szereti.. minek?
Hiaba irna barki barmit, ez olyan, amit ki kell probalni. Es nem mindenkinek jon be az, hogy egy olyan eloleny legyen a kornyezeteben, akit nem uralhat csak azert, mert o A Gazda.
Hogy milyen a macska? Egy esztetikai csoda. Es egy apro gyilkos, aki pont onkent tud szeretni, nem azert, mert benne van genetikailag, hogy szeressen.
"Ha baratot akarsz, tarts macskat. Ha szolgat, tartd kutyat." (Es nem, ez nem jelenti azt, hogy egy kutya nem lehet az ember baratja, csak azt, hogy egy kutya szolgalni fog - egy macska soha. Megteheti, amit elvarsz tole, de csak azert, mert szeret.)
Semmi motivációm rá hogy megszerettessem a macskákat egy olyan emberrel aki nem szereti őket. Ha valakinek ez nem magától értetődően jön akkor veszett ügy, úgysem lehet ezt elmagyarázni.
Ez olyan mintha valaki nekem megpróbálná elmondani hogy szeressem a kelkáposztát, de úgyse fogom mert hányok a szagától meg az ízétől...
Én bizony írok, mert akik nem szeretik, azok mind marhaságokat beszélnek indokként...tehát:aranyos, vicces, szórakoztat, selymes, rz alap.
Amiben jobb, mint a kutya: csendes, nyugodt, szagtalan egy helyre kakil, pisik, s eltakarja, elvan egyedül.
Önálló, független lény, akinek ki kell vívni a szeretetét, nem alapból rajong, mint a kutya. Pont emiatt értékesebb a szeretete. Megnyugtat, dorombolásával gyógyít, kiváló stresszkezelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!