Baja van a kiscicámnak vagy csak túl dramatizálom?
Teljesen hozzá nem értő macskatulajdonosként mondom a véleményem. A tüsszögéssel semmi baj, Te is szoktál. (mondjuk normál esetben nem ennyit)
Ne figyeld szegényt árgus szemekkel.
"néha egy lélegzetvételig szuszogóan, hallhatóan veszi a levegőt" Nem lehet, h olyasmi ez, mint neked a sóhaj? Viccen kivül.
Gondolom friss cicatulaj vagy, majd rájössz, h olyan dolgokat produkálnak, amit az ember nem várna, pedig normális. Ne tudd meg, h meglepődtem, amikor először elfingotta magát a macskám...Pedig tök normális.
Mondom, lehet, h rosszul gondolom, de szerintem ha beteg lenne, azt először is a közérzetén vennéd észre. Úgy, mint saját magadon.
Hát a tüsszögés amit észrevettem mert oké hogy én is tüsszentek de 1-2/nap talán. De akkor sem folyik az orra.
Igen jól látod első cicás gazdi vagyok és minden kis rezdülését figyelem mert nagyon féltem, nehogy valami baja legyen. A szuszugást nem tudom eldönteni de majd figyelem hátha tényleg csak egy mélyebb "lelkizős" lélegeztvétel:)
Szerintem nincs semmi baja a cicdnak.
az én macskám is szokott tüsszenteni,és inkább alvás közben szokott hallhatóan sóhajtani de e általános.
Az én cicám is dettó ugyanezt csinálta kiskorában. Nálunk az volt az ok, hogy ahonnan hoztuk, ott kint oltak egy kennelben, nálunk meg szobacica lett és hozzá kellett szoknia a porosabb levegőgöz. Mondjuk nálunk a padlófűtés is közrejátszott. Bár még akkor is tüsszögős volt, mikor egy-két hétre rá elköltöztünk egy konvektoros lakásba.
Szerintem nem kell aggódnod, még meg kell szoknia a szagokat. Ha mégis izgulsz, akkor felhívhatod a dokit tanácsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!