Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nyávog sokat a macskám?

Miért nyávog sokat a macskám?

Figyelt kérdés
9 hónapos kislány macsek, lehet hogy ivarérett lett és azért nyávog?
2015. febr. 4. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
9 hónaposan már ivarérett, sokat dörgölőzik is?
2015. febr. 4. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha ehhez hasonló hangja van: https://www.youtube.com/watch?v=JovrM71dLA4 akkor valószínű.
2015. febr. 4. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem még észre, hozzánk csak akkor amikor kaját kap
2015. febr. 4. 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy kicsit talán hasonlít, de így nem igazán dörgölőzik
2015. febr. 4. 21:11
 5/9 anonim válasza:
Mert macska? Csak én találom a hibát?
2015. febr. 4. 21:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy macska nem nyávog megállás nélkül, csak ha baja van! Étel víz mindig van előtte, játéka is van, foglalkozva is van vele! SZóval ezért gondoltam hogy valami nem stimmel!
2015. febr. 4. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
20 éve van cicám, de a cica nem nyávog, ha fáj valamilye - ha erre gondolnál.Akkor sokkal inkább hallgatna, gubbasztana összekuporodva. Biztosan a farkát feltarja közben. Foglalkozást igényel, pár kedves szót, simogatást, játékot. Ez a cica sztem csak beszédes egyszerűen, mindíg van mondanivalója. Úgy veszem ki az szavaidból, hogy kinti cica. Akkor meg nem lehet olyan zavaró.
2015. febr. 5. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
nekünk is volt ilyen macskánk. Folyton azt akarta hogy simizzük aztán jött pár új cica, és abbahagyta. A kutyánk is ilyen, csak ő az orrát a kezünk alá teszi:)
2015. febr. 5. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem kinti cica, 6 hetes kora óta panelcica, a nyávogást pedig pár napja kezdte ennyire
2015. febr. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!