A négy hónapos cicusom pár napja 03:30 körül nyávogni kezd és követeli a simogatást. Miért kelt fel hajnali fél négykor?
(tiszta alom, enni-innivaló van)
Aztán pedig minden órában. Már csukott szobaajtónál alszunk. Miért csinálja? Napközben sokat foglalkozunk vele, talán pont ez a gond?
az én cicóm már elmúlt egy éves, mégis minden hajnalban 4 óra 10 perckor kezdi a gazdinyúzást :)
mi úgy fogadtuk be pár hónaposan, nagyon kis távolságtartó cicus volt, és a mai napig sem az a nagyon nyúzható fajta, de mégis 4:10 perckor bevonul a szobába, és mindenféle csintalansággal próbál felébreszteni, de csak engem, a férjemet nem :) ma is úy riadtam fel, hogy csapkodta a nagylábujjamat :D minden napra kitalál valami újat :)
(egyik hajnalban egy denevérrel ajándékozott meg minket. nem tudom hogy csinálta, az erkélyen kapta el valahogy, és hozta oda nekünk. )
és akkor persze annyira örül, hogy összevissza lehet dögönyözni :)én szívesen kelek fel hozzá, mert legalább olyankor jóóól megnyúzom :)
abban lehet valami tényleg, hogy az anyukája ilyenkor is adott nekik enni kiskorukban.
A macskák már csak ilyenek. A mienk olyan szívszaggatóan vernyogott az ajtónk előtt amíg be nem engedtük.
Aztán leszoktunk róla és ő is elhagyta ezt a szokását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!