Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám bele feküdt az egér...

A macskám bele feküdt az egér ragasztóba mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
tiszta ragasztó a szőre már próbáltuk megfürdetni de nem jött le csak ragad. hogy tudom eltüntetni róla a ragasztót? Nagyon olyan... :(

2015. febr. 1. 00:45
1 2
 1/18 anonim válasza:
50%
Alkoholos vagy körömlakklemosós vattával nem próbáltátok? Aztán alaposan megmosdatni, hogy ne maradjon vegyszer a szőrén, nehogy lenyalja.
2015. febr. 1. 01:01
 2/18 anonim ***** válasza:

Én a kezemről benzinnel tudtam lemosni az egérragasztót.

Megpróbálhatjátok alkohollal.

2015. febr. 1. 01:06
 3/18 anonim ***** válasza:
Az olaj oldja azt meg utána ki lehet mosni a szőréből de azt is rajta kell hagyni egy ideig amíg feloldja.Most addig mit csinálsz hogy ne piszkálja? Benzint is oldja de azt meg semmi képpen nem kennék a macskára.Belélegzi és kitudja mi baja lesz tőle.Én hajnyíróval vagy ollóval levágnám ha benti cica.Hülyén fog kinézni egy ideig de majd visszanő neki.
2015. febr. 1. 01:12
 4/18 anonim ***** válasza:
38%

Nyílt láng használatával remekül eltüntethető, illetve az ecetes olló is igen hatékony!

Viccet félretéve, meg kell nézni az egérragasztó dobozán (vagy a neten rákeresni a márkára, ha a doboz már nincs meg), hogy mi az oldószere, elmenni egy barkácsboltba, és azzal. A próbálkozás ezzel-azzal veszélyes is lehet! Pl. egy lakkbenzin-bázisú cucc nitrohígítóval túrós lúggá válhat, ami égési sérülést is okozhat!

2015. febr. 1. 01:16
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ha nag területet érint, akkor mindenképp állatorvos/állatkozmetikus. Mindazok a szerek, amiket felsorolak maximum egy tenyérnyi területig bevállalhatóak, különben több kárt okoztok, mint hasznot.addig is ne hagyjátok, hogy nyalogassa!
2015. febr. 1. 01:28
 6/18 anonim ***** válasza:
A gyanta pl. masszázsolajjal lejön. Ragasztót még nem próbáltam. Esetleg ha babaolajjal megpróbálod, hátha.
2015. febr. 1. 01:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
le kell nyírni a szőrét, ez a legegyszerűbb
2015. febr. 1. 04:15
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
vidd el minnél előbb állatorvoshoz, de szerintem csak úgy lehet megoldani ha leborotválod a szőrét azon a helyen ahol olyan lett
2015. febr. 1. 09:13
 9/18 anonim ***** válasza:
52%
Úgy tudom, ezekben a ragasztókban méreg is van, ami bőrön keresztül felszívódik. Én mindenképpen állatorvoshoz vinném.
2015. febr. 1. 11:20
 10/18 anonim ***** válasza:

nincs bennük semmilyen méreg, az egér abba pusztul bele hogy beleragad és végkimerülésig, "mocorog benne".

én is tettem ki ilyen ragasztót már sokszor, és láttam már olyat hogy az egér nagyon beleragadt de még volt sok erő benne így lenyúzta saját bőrét és elvérzett,( nem néztem végig meg ilyenek, csak másnap láttam)

én szerintem is nyírd le azon a ponton a macskád szőrét,mást szerintem nem nagyon tudsz vele csinálni,

2015. febr. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!