A ti cicátok mi olyat eszik, amire nem is számítottatok?
köszönöm a kommenteket :)
annyian írtátok az olivabogyót, hogy én is kipróbáltam :D
hááááát, tisztára bezsongott tőle a kezemet is majd' befalta meg forgolódott a földön :D
Azért ezt ajánlom 1-2 válaszadó figyelmébe!
És az se utolsó dolog, hogy egy macska ragadozó és bármennyire hihetetlen nem sütőtökre vagy spagettire ragadozik rá a cica.
Az egyik cicám is nagyon szereti a sütőtököt. Meg a sajtos tallért. A kedvence a rántotthús kloffolás, a kert végéből meghallja, és jön kéregetni. Akkor kap egy kevés nyers húst. Azért rendesen vinnyog, annyira kéri. Időnként pedig szénhidrátra vágyik, olyankor kenyeret kér.
A másik cicám nagyon szereti a sajtot (minden formában: trappista, szósz, leves), és a nyers tojást is, panírozás után a tányért nyalogatja.
A harmadik cicámnál sokkal jobban figyelek már rá, hogy mit ehet és mit nem, mert a fentebb említett dolgok nem feltétlen egészségesek a macskáknak. De az az igazság, hogy ha megeszi, nagyon kéri, és baja nem lesz tőle, akkor miért ne?
A második cicám imádta rágni az aloeverát. Akkor még nem tudtam, hogy elvileg mérgező a macskáknak. Sose lett tőle baja, a szőre pedig gyönyörű fényes lett. Szerintem azért tudják mi a jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!