Mit csináljak velük?
Van egy 1éves cicám, aki tüzel, meg van egy 2ésfél éves kutyám. Kb. ugyanakkorák(magasságra). A kutyám annyira izgatott, hogy szerintem képes lenne megdugni a macskát, ha nem vagyok ott.(a macska meg engedné, mert vágyik a szexre)
Nem merem őket "kettesben" hagyni, mert félek, hogy a kutyám megdugja a macskámat, és egyiket sem merem bezárni, mert a macska szétkaparná az ajtót, a kutya meg szétrágna mindent. És egyiket sem tudom elvinni magammal.A kutyát meg nem szeretném kiheréltetni.
Mit csináljak hogy ne legyenek kutya-macska kölykök?
Egyáltalán lehetséges az, hogy a macskámnak kölyke lesz a kutyámtól?
Nem fogja hagyni magat engedni megdugni a macskad, mert nem a szexre vagyik, hanem egy kandurra, aki megtermekenyiti.
A kutyad nem izgatott, hanem el van nevelve, ha szexualis jellegu dominancia kimutatast vegez, mindenen, es mindenkin.
Ezt nevelessel tudod korrigalni.
Ugyanez miatt van az, hogy a kutya barmilyen esetben barmit is szetrag.
Mindezek utan.
Termeszetesen, nem lehetseges, hogy kutya-macska hibrid szulassen, mert tul messze van egymastol a ket faj.
De ha megis megtortenne, elmondom mit csinalj. Ad el oket (a kutya-macska hibrideket) merhetetlenul sok penzert, mert nem kozonseges csoda lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!