Az lenne a kerdesem hozzatok, hogy ha terhess a cicam akkor szabade furdetni? Es elore is koszonom a valaszokat!
Ha már vemhes, akkor ne ivartalaníttatsd! Ez ugyan olyan, mintha akkor ölnéd meg a kicsiket, mikor már megszülettek! Az ivartalanítással ráérsz a szülés után is!
Ilyenkor több okból is jobb nem fürdetni:
1. Ha stresszel, az rossz hatással van a babákra!
2. Olyannyira akar majd szabadulni meg mocorogni, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy ne nyomd meg a hasát. Azt pedig ugyancsak a kicsik sínylik meg.
Sok örömet a babákhoz, aztán utána tanácsos ivartalaníttatni.
Lehet hogy szeretne kölyköket, mindenestere az elletést hosszú távra nem javasolom mert nem tudsz róluk gondoskodni.
Ne fürdesd ha nem muszáj, mert megynomhatod vagy bármi lehet. Annyira csak nem koszos, ilyen állapotban az amugy is mindegy.
20:00-s vagyok.
Ha nagyon piszkosnak találod, akkor nedves, babáknak gyártott kendővel törölgesd meg a bundáját, aztán be is hintőporozhatod.
OFF:
Szerintem ugyan olyan, ha a kicsiket a mamacica hasában nyírják ki, mintha a sintértelepen elaltatnák. Én nem látok különbséget! Teljes mellszélességgel az ivartalanítás mellett vagyok, de nem a vemhes macskák esetében!
Kedves Kérdező! Tanácsolom, hogy a szülés után ivartalanítsd a cicádat. Ha kétségeid vannak, hogy mi a fityfirittyért, akkor olvasgass itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__645030-jol-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!