Szerintetek sem normális, ha egy macska így néz ki?
2015. jan. 16. 16:58
1/16 anonim válasza:
Én szerintem teljesen normális és nagyon aranyos.
2/16 anonim válasza:
persze hogy normális
csak nem házimacska, hanem valamilyen fajtiszta cicus
nem tudom, milyen fajta
3/16 anonim válasza:
Normálisnak normális, ez egy kitenyésztett macskafajta. Ettől függetlenül nekem nem tetszik, másnak attól még tetszhet.
4/16 anonim válasza:
Ez konkretan Snoopy, aki egy exotic shorthair (Vagyis fogalmam sincs, magyarul milyen fajta :).
Raadasul kimondottan jo szine van.
Szoval, igen, fajmacska, es elegge draga (viszonylag. Mihez kepest.)
5/16 anonim válasza:
nem hiszem, hogy jót tesz szegénynek, hogy ilyenre tenyésztették az arcát, de amúgy "normális"
7/16 anonim válasza:
Mintha nyúlszája lenne, vagy nem?
8/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyos. Bár az én szemszögemből nincs sem csúnya macska, sem csúnya kutya.
9/16 moonlightsentinel válasza:
Miért ne lenne normális? :D
10/16 Platypus válasza:
Normálisnak normális, mivel a legtöbb ember értékrendjébe belefér. Az enyémbe speciel nem. Úgy gondolom, hogy ez olyan tenyésztési forma, ami negatívan befolyásolja az állat életminőségét. Itt van egy kép, amin látható, hogy néznek ki a csontjai egy ilyen szerencsétlennek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!