Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bolhás lett a cicám, de...

Bolhás lett a cicám, de honnan? Mit tegyek még?

Figyelt kérdés

Csak benti cica, és most, hogy vizsgaidősza van, mi is nagyon ritkán járunk ki, ezért nem értem.

Szóval elkaptam, hogy kis fekete izék vannak benne, még mieltt nagyon vakaródzni kezdett volna, meg is kapta a frontline spot on-t kb 1 órája, most mosok, meg felmosok, de pl bejrt a ruhásszekrénybe is, azért nem szeretném az egész ruhatáram kimosni, szerintetek megússzuk nagyobb bolharoham nélkül? Velünk alszik, de mi sem é viszketünk, szóval szerintem időben elkaptam, mit gondoltok? Mit tegyek még?

2015. jan. 12. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a nyáron hoztam egy kölyköt és véletlenül vettem észre, hogy bolhás. Addigra "szerencsésen" átadta a másiknak is. Én is lekezeltem őket Frontline-nal (ennek van egy irtó és egy távoltartó fajtája). Naponta többször átfésültem őket bolhafésűvel, így pár nap alatt eltűntek. Mást különösebben nem csináltam, mert a macskabolha ritkán megy át emberre, amíg talál magának macskát.
2015. jan. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!