Mi baja a cicáimnak?
Az amelyik nem nagyon akar megmozdulni, sajnálom, h ezt mondom, de csoda lenne ha túléli. Milyen idősek a cicáid? Én nem egy kiscicámat veszítettem el így, átérzem a fájdalmad, és tudom, h nagyon rossz ezt hallanod amit mondok. Az egészséges cicákat oltassátok be, amelyiknek meg látod a szemén vigyétek el állatorvoshoz.
Az a cicád, amelyik nagyon rosszul van mióta van így, h alig bír mozogni? Mert ha ma óta, akkor nem hiszem, h megéli a reggelt, de ha igen, akkor reggel nyomás az állatorvoshoz!
Mindenképp vidd őket dokihoz, mert lehet macskanátha, de nagyon so vírus lehet még ezen kívül, amit egymásnak adhatnak át.
Az is jó ötlet lenne, ha elkülönítenéd a két beteget a három másiktól, hátha fertőzik egymást.
És mindenképp állatorvoshoz kell fordulni, hidd el, a cica érdeke! Biztosan nagyon szenved, levert, vagy alig van magánál az, amelyik nem reagál az érintésedre. Az én cicám is olyan volt, mikor már nagyon súlyos volt az éllapota. Nem éri meg húzni az időt, lehet, hogy otthoni praktikákat akarsz hallani, amivel kezelheted őket, de ez nem ilyen könnyű. Pláne nem öt cica esetében.
Vizet addig is adj nekik egy fecskendővel, vagy lyukas sarkú zacskóból, nehogy kiszáradjanak.
iztos, hogy nem jo kedvukben latszik rajtuk, hogy valami nincs rendben, vidd el oket orvoshoz, nem csak a 2 beteget kell megvizsgalni hanem mindet, lagalabbis szerintem.
Remelem meggyogyulnak.
első vagyok.
21.56-ossal egyetértek avval, h fecskendővel vagy valamivel itasd meg őket, nehogy kiszáradjanak. Nekünk az állatorvos azt mondta, h tejjel is lehet őket így etetni, de én a rosszabbik állapotúnál nem próbálnám ki tejjel is.
És megpróbálhatod elkülöníteni is őket, nehogy tovább adják az egészséges cicákra.
Akkor most végig akarod nézni, ahogy elpusztulnak?
Én megértem az ilyen problémát, hidd el, bizony nagyon sok pénzbe kerül a kezelés, de akkor is meg kell adni a cicának a lehetőséget, hogy élje az életét, egészséges legyen és boldog. Ha nem orvos útján, akkor tedd meg azt, hogy elviszed őket egy állatotthonba, és ott kérsz segítséget vagy támogatást, esetleg ha úgyis lemondanál a cicáról, akkor le is mondhatsz róliuk. Fiatal, lakáshoz, emberhez szokott cicákat könnyen örökbe tudnak adni, és akkor a gyógyításnak is van értelme, vállalni fogják.
Mindenképp próbálkozz meg ezzel, és ne hagyd őket szenvedni. Valamit tenned kell értük, mert momentán te vagy a felelős értük, ennyivel tartozol nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!