A macskám állkapcsa beleakad a nyakörvébe. Megoldás?
Vedd olyan szorosra a nyakörvet, hogy egy ujjad (mondjuk a mutató) beférjen alá kényelmesen. Abból nem húzza ki a fejét, és nem is szoros neki, és mosdásnál sem akad bele.
Ha szabadulni próbál tőle, akkor az azért van, mert szokatlan neki, esetleg még eddig nem hordott nyakörvet, vagy nem olyat, mint a mostani... nekem a kuytusom szokja meg az új nyakörveit nagyon nehezen. Ezen a perióduson sajnos át kell esni, mert az viszont tényleg fontos, hogy rajta legyen az adataidat tartalmazó kis fityula. :)
Az előző vagyok.
Elfelejettem mondani, hogy a macska azért próbálhatja még kihúzni belőle a fejét, mert érzi, hogy mozog, tehát nagyon laza, így zavarja mozgás közben, meg egyébként is biztos irritáló egy mozgó-forgó nyakörv.
Én mindig az egyujjas módszert alkalmaztam a icánál, ha bővebb volt, akkor ő is igyekezett levenni, de úgy megvolt vele.
Vigyázni kell, ha hízik, lazíts tovább rajta, ha fogy, akkor húzd beljebb.
Nálunk is pont ez volt a baj.Mi is levettük róla a nyakörvet.Szerintem túl laza a nyakörv.Tedd rá a nyakörvet,és kb annyi helyet hagyj a nyak és a nyakörv között hogy beférjen a mutatóujjad.
Remélem hogy segíthetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!