Nem mennek be a zárt macska wcbe a macskáim, segítnétek légyszi?
Vettünk 2 nagy zárt macska wc-t a macskáinknak mert kúszik mászik a fiam és nem kéne almot ennie. Amikor levettem róla az ajtót hogy megszokják minden gond nélkül használják, 1 hét után ráraktam az ajtót, és megmutattam nekik hogy működik, de nem ment be egyik sem, és a konyhába pisiltek :-((((
Ötlet? Valaha meg fognak barátkozni vele? Milyen praktikát vethetnék be? Direkt nem volt tiszta az alom, hogy érezzék bentről a szagukat, de túl teli sem volt hogy esetleg az zavarhassa őket.
Tamaszd ki az ajtajat, es fokozatosan enged lejebb.
A teljesen zartsag tul nagy valtozas egyszerre.
Nem egy mai kérdés, de ha fennáll még ez a probléma, két tippet is tudok adni.
1, cseréljétek le az almot, lehet kapni durvább darabosat, ami nem ragad bele a cicák talpába
2, ha nem értik hogy mit kell csinálniuk, nem fogják csinálni. Próbáld meg óvatosan bedugni őket a csapóajtón, nálunk a kisebb cicus csak így értette mit kell tennie, pedig a másik ki-be járkált mellette folyton.
Cukipofa nagyon, azóta is vállal löki be az ajtót, mert abban a szögben sikerült anno betuszkolnunk :DD
De remélem, megoldódott már azóta a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!