Ha a macska megevett egy Morteinnel lefújt legyet, lehet valami baja?
Rovarirtó szerintem és tudtommal főleg ilyen koncentrációban nem veszélyes az emlősökre.
(persze nem biztos)
Amúgy meg könnyebb személyesen felkeresni valakit és megkérdezni mert mire valaki aki tényleg ért hozzá válaszol addigra a macska vagy túl éli és akkor nem ártott vagy nem és akkor szintén egyértelmű a válasz.
nem buta kérdés,lévén ilyenkor ténylegesen hozzáértőt nem találni nincs itt se állatorvosi ügyelet se semmi,gondoltam hátha van valami semlegesítő" amit lehet neki adni vagy valami ami hasznos lehet,valamivel etetni itatni.
bár én sem hiszem hogy egy légy,amire ugye alig kell méreg és döglött is,sokat tudna csinálni,ugye ez a gyomorba megy nem a hörgőpkből szívódik fel,bár nem vagyok biológus meg vegyész hogy tudjam ennyi koncentráció tud-e csinálni valamit egy macskába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!