Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy szabadítsam ki a cicám?

Hogy szabadítsam ki a cicám?

Figyelt kérdés

Fával tüzelünk konvektorokkal együtt..és ugye bár van kamránk is..

nem ez a lényeg...hanem az hogy tegnap este a párom kiment a kamrába a cicám pedig utána ment..szerintem a párom nem vette észre hogy a ö is bement utána és véletlenül bezárta..

nem tudom kiengedni mert befagyott a lakat..:(valaki segitsen..ötlet?mit tegyek?elöre is köszi..

2010. febr. 2. 10:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
100%
Öngyújtóval olvaszd ki a lakatot. Működni fog én is azt csináltam ma.Nyugi kitartás!!!
2010. febr. 2. 11:10
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem sikerül, ne aggódj. a cica csak megijedt. Az állatok nem olyan gyámoltalanok, mint az embergyerek.

Ha hazajön a férjed , akkor kiszabadul, egy jót eszik és utána jó nagyot alszik.:-)

2010. febr. 2. 11:13
 23/50 A kérdező kommentje:

kulccsal próbáltam először is kinyitni nem megy mert a zárba tenni is alig tudtam meg sem moccan benne a kulcs...szerszámos láda a másik kamrában:D Már nevetek ezen...(mekkora szerencsétlen vagyok)

szegénykém nyávog..mintha azt mondaná..engedj ki!:( azért én is fázom oda kint..közben a babámra is figyelek mikor ébred fel..van egy ilyen fém hosszú kapó..azzal kitudom feszíteni?bár jéghideg de kesztyűs kézzel hátha sikerül

2010. febr. 2. 11:14
 24/50 A kérdező kommentje:
nincs öngyujtóm nem dohányzom..elektromos gyújtó van a gáztűzhelyhez
2010. febr. 2. 11:15
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

a forró vizes megoldás nem segített? pedig kellene:S

ha az nem akkor a lakatot verd le kalapáccsal,de nagyot kell rácsapni és pontosan kell célozni.ahol kapcs. a zár odas csapj nagyokat

2010. febr. 2. 11:15
 26/50 anonim ***** válasza:
Hajszáritóval?
2010. febr. 2. 11:18
 27/50 A kérdező kommentje:
hajszárítóval??mekkora hosszabitóra lenne szükségem
2010. febr. 2. 11:19
 28/50 A kérdező kommentje:
na..kimegyek megpróbálom leverni..azért még sem hagyhatom ott délutánig
2010. febr. 2. 11:20
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi se sikerül csúsztass be neki egy kis tápot alul. Be lehet? Azt mindenképp ha igen.
2010. febr. 2. 11:24
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy kancsóba önts forró vizet, és azzal locsold a lakatot.

A másik megoldás, hogy meggyújtasz egy gyertyát és azzal melegíted.

Ezeknek működnie kell. Kérlek, írj, hogy sikerült -e!!!

2010. febr. 2. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!