Hogy szabadítsam ki a cicám?
Fával tüzelünk konvektorokkal együtt..és ugye bár van kamránk is..
nem ez a lényeg...hanem az hogy tegnap este a párom kiment a kamrába a cicám pedig utána ment..szerintem a párom nem vette észre hogy a ö is bement utána és véletlenül bezárta..
nem tudom kiengedni mert befagyott a lakat..:(valaki segitsen..ötlet?mit tegyek?elöre is köszi..
Ha nem sikerül, ne aggódj. a cica csak megijedt. Az állatok nem olyan gyámoltalanok, mint az embergyerek.
Ha hazajön a férjed , akkor kiszabadul, egy jót eszik és utána jó nagyot alszik.:-)
kulccsal próbáltam először is kinyitni nem megy mert a zárba tenni is alig tudtam meg sem moccan benne a kulcs...szerszámos láda a másik kamrában:D Már nevetek ezen...(mekkora szerencsétlen vagyok)
szegénykém nyávog..mintha azt mondaná..engedj ki!:( azért én is fázom oda kint..közben a babámra is figyelek mikor ébred fel..van egy ilyen fém hosszú kapó..azzal kitudom feszíteni?bár jéghideg de kesztyűs kézzel hátha sikerül
a forró vizes megoldás nem segített? pedig kellene:S
ha az nem akkor a lakatot verd le kalapáccsal,de nagyot kell rácsapni és pontosan kell célozni.ahol kapcs. a zár odas csapj nagyokat
Egy kancsóba önts forró vizet, és azzal locsold a lakatot.
A másik megoldás, hogy meggyújtasz egy gyertyát és azzal melegíted.
Ezeknek működnie kell. Kérlek, írj, hogy sikerült -e!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!