Vércseppek a falon? De mitől? Lehet a cicám?
Én az egyik cicusomat elvittem állatorvoshoz, kitakarította neki meg cseppentett neki vmi fülcseppet, meg nyomott a nyakára vmi mindenféle élősködőt irtó kis tubusos cuccot. És ezért kért kb 4000Ft. És azt mondta ha nem múlik lehet h még egyszer meg kellene ismételni a kezelést. Mondanom sem kell elsőre nem sikerült teljesen kikezelni, szal vissza kellett volna vinni. Mivel pénz szűkében voltam épp számolgattam kicsit és rájöttem hogy ha visszaviszem és még a másikat is elviszem kétszer akkor az lesz 16000. Utánanéztem a cseppeknek meg a féregtelenítőnek a neten. Bementem az állatpatikába mondtam h fülrühes cicának kellene fülcsepp meg külső féregtelenítő és 3500-ból megúsztam az egészet.
A fülét pedig babaolajos fültisztítópálcikával ki tudod takarítani. ÉS ne aggódj nekik elég mélyen van a dobhártyájuk szal nem igazán tudod kiszúrni, vagy legalábbis ahhoz elég mélyre kell menned.
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!