Mennyi kaja szükséges egy hónapra?
Figyelt kérdés
Két bent tartott átlagos súlyú-aktivitású macskának (2-3 évesek),mennyi száraztáp szükséges egy hónapra, mondjuk egy közepes árkategóriából? Köszi2014. dec. 14. 14:50
1/5 anonim válasza:
Étvágyuktól is függ. Meg attól is, hogy adsz-e nekik mást is. De bizony még a hangulatuktól is. Az enyém 1 db :) "kiskorú", és kap mellette konzervet is (napi 1.5x 80-100 g), így egy 1 kg-os kiszerelés 1.5-2 hónapig is elég.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, érthető, egy kb. mennyiség is elég lenne, csak mérvadónak. Fontos, egyik ismerősöm hónapok óta kizárólag Tesco gazdaságos száraztáppal és konzervvel eteti a macskáit, és csodálkozik hogy miért megy a hasuk. Kiharcoltam, hogy én vehessem meg nekik a kaját bizonyos összegből, a lényeg, hogy egy hónapra elég legyen. Ezért kérdezem h kb mennyi kaja kellene nekik (úgy tudok kalkulálni)
2014. dec. 14. 15:08
3/5 anonim válasza:
Akkor gondolom már nézegetted a tápokat. Általában még a neten is fenn van az etetési útmutató, van, amelyikből kevesebb kell, van, amelyikből több. A macskák súlya alapján ki tudod számolni, hogy nagyjából hány gramm, kiló kell egy hónapra. Egy gyenge tápból nyilván több, mint egy prémiumból, szóval erről elég nehéz általánosságban beszélni.
4/5 anonim válasza:
4-5 kg-os szerintem elég lenne, de ha nem fér bele a büdzsébe, akkor már azzal is jót teszel nekik, ha legalább néha jobb kajához jutnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Venni szeretnék száraztápot (valami jó minőségűt, főleg ezt kapnák), mellé konzervet, néha farhát, kenőmájas
2014. dec. 14. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!