Mi lehetett ez a cicámban?
Kb 2 hete találtam egy cicát az utcán, a szomszéd is azt mondta nem rég dobták ki. Befogadtam, nagyon szeretem, hozzám nőtt. Eddig is ment a hasa, próbáltam olyannal etetni, amitől nem annyira, de a minap mikor ürítettem ki a székletét, volt ott egy, amit el sem kapart, híg...
Egy kicsit véres volt, és láttam benne egy fehér valamit... nem olyan volt mint a rizs, hanem hosszabb és kicsit össze volt kör alakban tekeredve. Nem mozgott...
Mi lehetett az?
El viszem orvoshoz, csak még azt nem tudom hogy :'( Mert mi is épp hogy napról napra élünk
Ugye nem ragályos a másik cicára, vagy ránk?
Mérd le a cicákat (mert súly szerint kell) és vegyél nekik két adag féreghajtót. Nem túl drága. Mindkettőt egyszerre féregtelenítsd majd két hét múlva ismételd meg. Utána háromhavonta adj nekik és ha férgesek, akkor két héttel később megint ismétlés és ezt így rendszeresen kéne.
Viszont a talált cicát nem ártana tényleg orvoshoz vinni, elég súlyosnak tűnik, nem vagyok benne biztos hogy önmagában a férgesség jár ilyen tünetekkel. Az állandó hasmenés miatt speciális diéta és táp is kellhet neki, de erről a doki többet tud mondani.
Úgy volt, hogy mivel talált cica, majd odaadom valakinek
De a hirdetésre senki sem jelentkezett, és igazából nagyon megszerettem, mindig velünk van, bújós...egy nagyon kedves állat
aki szinte már nem is állat :)
De köszönöm a válaszokat! Venni fogook nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!