Van egy sziámi kiscicám . Most 2 es fel honapos. Ra rakhatom a bolhanyakorvet? . Nem lesz tole semmibaja?
Tényleg rá szokták írni. Nekem 3 hónap rémlik, amikor még használtam, de lehet tévedek.
Kinti-benti cica? Szem előtt van mindig? Én kb 10 éve nem használok bolhanyakörvet, csak bolhacseppet - ugyanúgy véd az élősködők ellen. Egy kiscicám a szemem előtt akasztotta fel magát vele, ha éppen nem vagyok ott, megfullad. Azóta nem teszek semmit a nyakukba.
Igaza van a 2. hozzászólónak, sajnos nem gondolnád, de megtörténhet. A miénkkel meg is történt, sajnos nem voltunk otthon.... Kiscica még játékos, ugrál, mászik, bolondozik. Inkább ne tegyél semmit a nyakába.
Lehet kapni bolha irtó cseppet, bár kicsit drágább, azt kell csöpögtetni rá ( füle mögé, feje tetejére, hoyg ne tudja lenyalni)
Ha hosszú életet szeretnél a cicunak, tényleg ne tegyél rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!