Az lenne a bajom, hogy már kb 1-2 hónapja hallunk hangokat a padlásról. Egy macska?
tegnap apukám felment(úgy hogy már egy pár napig nem hallottunk semmit - tehát nem hitte hogy ott lett volna akárki) és szívbajt kapott amikor meglátta a cicát xD
Szerintetek mit lehet ekkor csinálni a macskával? és ha veszett?
köszi
Biztos megfogott egy-két egeret is :D
első vagyok :)
Szerintem etessétek hiszen már ottlakik :)
Csinálj hírdetőlapokat és nyomtasd ki :)
Nekem is elveszett a macskám egy fehér színű!
Nem látta valaki?
Mikepércsről szökött el!
aki tud rólla valamit az írjon ide és képet is küldök:
nora.frida@citromail.hu
Boccsika , hogy egy kicsit kitértem :)
Helyileg merre vagytok???? Ugyanis anyukám cicája is elveszett. Lehetne akár Ő is.
Egyébként valahogy csalogassátok le, és vagy fogadjátok be, vagy ajándékozzátok oda valakinek.
etessétek,tápláljátok fel, féregtelenítsétek. ha megtartjátok vigyétek el állatorvoshoz (amugy is ajánlanám), ha meg elajándékozzátok keressetek neki gazdit.
esetleg plakátoljátok körbe a környéket hogy találtátok.
Biztos a hideg vagy a hó elől menekült a padlásotokra.
Nehogy kidobjátok, még meg talál fagyni! Egerészget, nem zavar senkit, talán rakhattok fel neki egy kis kaját is, hogy kicsit megbarátkozzatok, te meg körbekérdezhetsz a szomszédságban, de méginkább az utcában és a környéken, mert egy macsek meglepően messzire el tud kóborolni.
Szinte biztos, hogy nem veszett a macska, legfeljebb kicsit bolhás és éhező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!