Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig él egy normális házimac...

Meddig él egy normális házimacska? 14-15 év?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
igen
2010. jan. 30. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Amig el nem üti egy autó :D

Na,komolyan! Ez nagyon változó! Van,amelyik 20 évig is elél,van,amelyik csak 10. Amit irtál,az már szép kor,addig elélhetnek,tovább is,ha egészséges és gondozva van (rendszeres orvosi vizsgálat)

2010. jan. 30. 10:03
 3/12 A kérdező kommentje:

az enyémet már elütötte...

átment a lábán. nem is lett volna nagy baj de ráfékezett és lenyúzta a bőrt róla. rendbejött nagy nehezen 2 hónapig ápoltuk, nagy megpróbáltatás volt neki is, nekünk is, de rendbejött.

Egy részen nem nőtt vissza neki a szőr meg mivel eltört egy csomó csontja az ujjaiban, nem mindegyiket tudja azon a lábán visszahúzni és kopog a parkettán.

2010. jan. 30. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szobamacska igen, kinti vagy kinti-bent vegyes rövidebb élet esélyével, mert h kint sok a veszély, a hideg, ragadozók, autók...
2010. jan. 30. 10:11
 5/12 A kérdező kommentje:

hát ragadozóktól nem féltem, talán autó alá se keveredik be..

A hidegről meg azt gondoltam hogy inkább megedzi.. Bár mostanában elég idegesítő télen, hogy túrja a nyakam dorombol és közben csöpög az orra a nyakamra.. Nagyon tudom utálni.

2010. jan. 30. 10:18
 6/12 anonim válasza:
100%
UUuu szegény macska az ien autósokat csak kikellene rángatni és áthajtani rajtuk
2010. jan. 30. 19:37
 7/12 A kérdező kommentje:

mi nem láttuk hogy történt de szerintem egyáltalán nem az ő hibája volt..

fékezett egy rohadtnagyot úgyhogy észrevette, gondolom pont elészaladt a macska, ilyenkor nem lehet mit tenni... Úgyhogy nem az autós volt a hibás...

Eléggé megrémültünk amikor megjelent a macska a teraszon vernyákolva fújtatva, de persze ő sokkal sokkosabb állapotban volt.. Ha akkor nem visszük el rögtön állatkórházba nem élte volna túl. Ömlött a vér...

2010. jan. 30. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyönyörű, hófehér perzsa keverékem lassan 12 éves lesz, és teljesen jó erőben van, remélem még sokáig velem lesz, nagyon nagyon szeretem! Kinti-benti cica, ha van kedve kimegy, de leginkább bent szeret lenni :)
2010. jan. 30. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Anyámék teljesen hülye, ivartalanított, agybeteg, fekete-fehér nőstény szobamacskája most 17 éves. Se fog, néhol szőr is kihullva, ha csak meglát, morog és fúj (menekülni már túl öreg, csoda, hogy még lát), de amúgy viszonylag jó kondiban van.

Az én gyönyörű, hatalmas kijáró cicáimat meg elcsapta egy autó 3 és 2,5 évesen, az egyiket meg fölzabálta egy ocsmány fenevad.

Attól függ, hol él a cica. A mostanit megpróbálom bent tartani, de ki tudja, melyik óvatlan pillanatban szökik ki a kis mafla.

2010. jan. 30. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyszüleimnél a cica az 21 évet élt :) ...És nem kimúlt magától, hanem el lett altatva, mert már nagyon szenvedett :S :( ...de azé még a végén se akarta feladni
2010. jan. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!