Szoktatok puszit adni a macskának?
Ne haragudj:én nem szeretek a cicáknak puszit adni:C
Pedig hatalmas nagy állatbarát vagyok!!Van 3 kutyunk a nappaliban,két mentett cica a fürdőben,és a görényem meg a szobámban....mindegyiknek adok puszit(ami csóóóók) kivéve a cicáknak:)
1. válaszolónak: Akkor ezek szerint nem mindenki ugyanúgy és ugyanabban az esetben érzi a késztetést, de azért érzi! :-)
2. válaszolónak: De jó! Más is van ezzel így. Köszi, hogy leírtad! (Először azt hittem, én írtam magamnak választ...)
Igen én is szoktam, mind a kettő macskámnak. Nem értem egyes embereknek mit kell itt gúnyolódni (3. válaszoló). A macska egy nagyon tiszta állat, és tényleg szeretni való. Én az a hiedelmet se szeretem, hogy a kutya a leghűségesebb állat. Hisz gondoljunk csak bele. Ha nem tartanánk pórázon, csak egyszer kóboroljon, kevés esélye van, hogy viszont látjuk. A macska viszont van olyan hűséges, hogy mindig vissza jön.
Bocsi, hogy így kitörtem, csak az ilyen embereket annyira utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!