Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol alszik a cicád?

Hol alszik a cicád?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 14:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Itt alszanak: [link]
2010. jan. 29. 20:17
 12/26 anonim ***** válasza:
Éjszaka az ágyban: mellettem-rajtam-paplan alatt, nappal a bőrfotelban vagy az ablakpárkányban.
2010. jan. 29. 22:15
 13/26 A kérdező kommentje:
a foltos macskáknak jól megy mostanában :D
2010. jan. 29. 23:24
 14/26 anonim ***** válasza:
Néha rajtam is, amúgy meg az ágyon egy szabad részen.(ha van)
2010. jan. 30. 09:48
 15/26 anonim ***** válasza:
A hálószobánk ajtaja előtt egy kis kosárban :)
2010. jan. 30. 22:25
 16/26 anonim válasza:
sok helyen...pl.: radiátor, asztal, pult, fürdőkád, edényszárító, mosdókagyló, ágy, ölemben, éjjeliszekrényen, és mikor még nagyon kicsi volt akkor a leggyakoribb alvóhelye egy bortartó legfölső foka volt ×Đ
2010. jan. 31. 14:18
 17/26 anonim ***** válasza:
Éjjel a fejemen...:)
2010. febr. 1. 12:07
 18/26 anonim ***** válasza:

sziia! én már írtam Neked, a három cicás vagyok, de most leírom, hogy az egyik drágám, hogy aludt tegnap.

szóval Gina /14 éves / a radiátor fölötti ablakpárkányon

ülve bóbiskolt.bólingatott, bólingatott, aztán elkezdte

mosni a kezével a fülecskéit, aztán egyszercsak

félúton a szája magasságában megállt a keze, és így aludt

vagy 2 percig.majd lassan leereszkedett a kis mancs és

amikor a párkányhoz ért akkor ébredt föl hirtelen a kis lüke.a férjemmel lélegzetvisszafojtva figyeltük.

2010. febr. 1. 14:19
 19/26 A kérdező kommentje:
nekem is szokott a radiátoron csak aztán túlmelegszik és kikell feküdnie a járólapra.:D
2010. febr. 1. 15:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Kinti cicák, de fával fűtünk és külön van kazánház, oda szoktuk beengedni őket, és a kazán tetején alszanak. Elsőre csodálkoztam is, hogy bírják, de valamiért a teteje nem forró, hanem csak kellemesen langyos. Ha nagyon hideg van, akkor egész nap ott vannak és mindig bámulják, ha lemegyünk megnézni a tüzet, asszem tetszik nekik (ja, a kutya meg a kazán oldalához fekszik aludni). Talán nem olyan szép a környezet, de azt hiszem, ez őket nem érdekli és van olyan jó dolguk így, mint a benti cicáknak a radiátoron :)
2010. febr. 3. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!