Eltűnt a körülbelül 6 hónapos cicám! Mennyi az esélye, hogy visszajön?
Figyelt kérdés
A cica ivartalanított kandúr,két hónapja van nálunk és sose kóborolt el hosszú időre,ha reggel/délelőtt elment,késő délután vagy este mindig haza jött.Most ez a harmadik napja,hogy nem jött haza:( Félek,hogy elpusztult,vagy ne gondoljak mindjárt a legrosszabbra,természetes,ha hirtelen ennyi időre elmegy?Szerintetek mekkora az esélye,hogy visszajön?A válaszokat előre is köszönöm!2014. nov. 19. 20:15
11/17 A kérdező kommentje:
Rendben.:)
2014. nov. 20. 16:34
12/17 anonim válasza:
Szia elösször is remélem előkerüla a cica. A másik hogy nemrégiben hoztam el egy kiscicát, ami kinti macska volt. Sose volt lakásban.Nekem is nagyon sok cicám tűnt el, így nem akartam kockáztatni, hogy vele is történjen valami hát nem engedtem ki. Nem is zavarja őt. Járkálunk az ajtón és esze ágában sincs kiszökni vagy kimenni. ugyhogy szerintem ha előkerül a cica, nyugodtan legyen benti cica lehet idő kell neki míg megszokja, de megfogja.
13/17 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm:) Amennyiben előkerül,nincs több kijárkálás.
2014. nov. 21. 22:12
14/17 anonim válasza:
Szerintem a büdös életben nem jön vissza
15/17 A kérdező kommentje:
Meglehet.És miért gondolod így?
2014. nov. 22. 18:36
16/17 anonim válasza:
Mert a macskák már csak ilyenek. Lehet, hogy valamiért nem érezte jól magát nálad, meg ahogy írtad is, szabadságra vágyott. Elegerészhet a közelben és akkor kaja megoldva. Nincs szüksége emberekre.
17/17 A kérdező kommentje:
Remélem így van,és jól érzi magát.
2014. nov. 22. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!