Mit csináljak ha a cicám nem issza meg a vizet?
tejet nehogy adj neki!!!4
macskatejet pici vízzel hígítva! és minden nap növeld benne a víz mennyiségét! előbb-utóbb eljutsz oda,h már csak a víz lesz! nekem így szokott rá a cicám a vízre!
Mindenképp vízzel próbálkozz, a tejet csak a mesék miatt hiszik az emberek, hogy jó a macskáknak, valójában nem tudják megemészteni, és ráadásul, ha jól tudom azt nem italnak, hanem ételnek tekintenek a cicák. Amit az előttem szólók említettek azt macskatejnek hívnak, ezzel én egyszer próbálkoztam, de beleszáradt a cicám tányérjába, hozzá sem nyúlt. Szóval nem biztos, hogy azzal kéne próbálkoznod, főleg, hogy nem is túl olcsó, de ahogy gondolod, attól baja nem lesz.Egyébként, ha nedves kaját is kap a cicus abban is sok folyadék van.
Egyébként az én cicámmal is hasonló a probléma, hogy nem nagyon iszik, én azt a tippet kaptam ITT, hogy naponta többször cserélgessem a vizét, hogy mindig friss legyen. Azóta már egyszer rajtakaptam, hogy ivott. Nekem is azt mondták, hogy ne eröltessem, inni fog ha szomjas lesz.
Szerintem vannak macskák, akik eleve keveset isznak.
Ne aggódj, nem hülye annyira, hogy szomjan haljon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!