Magányos cica mellé megfelelő társ lehet egy kutyus is?
Most panelban lakunk párommal én még egyetemista vagyok, ő most kapott munkát. Eddig ő sokat volt itthon, a cica fél éves korától él velünk, nagyon emberbarát, ragaszkodó lett, egész nap az ölünkben ülne ha tehetné....de most hogy párom dolgozik, napközben általában egyedül van, néha hétvégére itt hagyjuk és a szomszéd eteti meg...ilyenkor mindig nagyon nyávogós és elviselhetetlenül bújós lesz mikor hazajövünk. Az elviselhetetlent ugy kell érteni hogy vagy ordít, vagy az ölünkben ül. Ez a két opció van.
Tavasszal szeretnénk egy kutyust, már volt máskoris kiskutya ideiglenesen a cicával, akkor hamar összebarátkoztak, játszottak stb. Viszont most gondolkodom, hogy vajon nem lenne e boldogabb egy másik cicussal most télen is? persze tavasszal ugyan úgy jönne a kutyus. A lakás elég nagy két cicának, csak azt nem tudom mennyivel járna ez több idővel és felelősséggel két cica, mint egy...Vélemények?
Sejtettem, hogy sziámiról van szó. Nagyon emberimádók, a mi "fiúnk" sem szeret egyedül lenni, pedig van egy kutyatársa. Hiába veszel mellé +1 állatot akkor is ti kelletek neki. Nálunk napközben egyedül vannak (suli, munka) és aki először lép be az ajtón, annak a nyakán csüng egy darabig. Ők ilyenek :)
Arra azért gondoljatok, hogy egy kutya sokkal nagyobb kötöttség, nem lehet csak úgy otthagyni a szomszédra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!