Ennyire nincs kereslet a macskákra manapság?
Figyelt kérdés
Régen anyukámmal tenyésztettünk csincsilla perzsákat, és anno nagyon nagy volt a kereslet a cicákra. Most van egy eladó gyönyörű ezüst pöttyös brit kandúrom, hatalmas kerek sárga szemekkel, erős tömzsi testfelépítésű... mindennek megfelel. Gyönyörű. Akár csak a reklámban szokott lenni. Mások 'nagyon áron alul' árulnak törzskönyv nélküli brit cicákat bronz cirmos (HÁZIMACSKA) színben és teljesen úgy néznek ki mint a mezei cicák. Ők 25 ezerért árulják az ilyen macskákat, én meg 10 ért nem tudom eladni őt :) Kicsit különös...2014. nov. 14. 15:03
1/13 anonim válasza:
Kinek kell penzert macska, amikor ingyen is kaphat.
2/13 anonim válasza:
Nagyon sokan gondolkodnak ugy mint te. A kutyám, macskám ba-zik, nekem meg dagad a péztárcám.
3/13 anonim válasza:
Pénzért csakis hiteles, bejegyzett tenyésztőtől vennék, nem olyan szaporítótól, mint a magadfajták. Tudom, mindig felháborodtok, ha így nevezünk benneteket, de ugye nem gondolod, hogy elhiszem, 10 e Ft-ért törzskönyves elődöktől származó cicát árulsz?? Akkor inkább menhelyről, mégha az nem is fajtatiszta.
4/13 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt szaporításról?:D Te atyaég. A macskát vettem egy tenyésztőtől, csakhogy a többi macsekom ki nem állhatja ezért szeretnék minél előbb túllenni rajta.. Atyaég :D Emberek..:)
2014. nov. 14. 15:46
5/13 anonim válasza:
Hulye kerdes, de a tenyesztovel meg nem beszltel, hogy nem-e veszi vissza? Normalis tenyesztonel ez realis opcio.
6/13 anonim válasza:
:) nem hiszem,hogy törzskönyves és tesztelt macska lenne és eltudom képzelni milyen "tenyésztők" lehetettek annakidején...
7/13 A kérdező kommentje:
Képzeljen =( Ebből a pár sorból igazán sokat meg lehet tudni egy emberről :) Pacsi.
2014. nov. 14. 17:17
8/13 anonim válasza:
" Kicsit különös... " Az internet átka :) Sokkal több információhoz jutnak az emberek, mint "Régen anyukámmal tenyésztettünk csincsilla perzsákat" időben. Ha bejegyzett tenyésztőtől vásároltad, vele nyilván lehetne beszélni a problémádról. Csak az a sanda gyanúm, hogy megvetted a kandúrt valakitől, szaporításra, de közben rájöttél, hogy nem lesz kereslet a kicsikre, ezért meg akarsz tőle szabadulni. Ahogy a népnyelv mondja, így jártál....
9/13 A kérdező kommentje:
Szaporításra?:S Mifene.. Bár lenne ivaros nőstény macsekom , ráadásul ilyen fajtában :D Töröld meg a képernyőt, vagy cserélj netet, mert rosszul informál :)
2014. nov. 14. 19:57
10/13 anonim válasza:
Vettél TENYÉSZTŐTŐL egy macskát... Mennyiért is?
(csak mert, hogy 10 ezerért már megszabadulnál tőle)
Egy pöttyet sántít, de hát te tudod, te vagy az okos, felelős gazdi, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!