Szerintetek ez jó karácsonyi ajándék a macskámnak? Ti mit vesztek neki?
Azért erre gondoltam mert mindig ha megemelem a takarót akkor alábújik, de az ágyamban nem marad meg. Talán ha saját bebújós ágya lenne abban megmaradna... esetleg veszek alá fűthető matracot is később, úgy tuti sikernek gondolom. :)
Ti mit vesztek a macskátoknak?
Ja igen, 3 macskám van, ezt csak az egyiknek szánom amelyik bújós. De persze lehet pont egy másiknak fog tetszeni ez a cucc. Ha mégsem akkor jó lesz nekem lábmelegítőnek.:DD Nem drága cucc szóval nem nagy dolog ha nem használják se.
Keresztény macska:DD Hát mi sem vagyunk vallásosak, ettől még lehet ajándékot osztogatni. Azt mindenki szereti. Még a macskák is.
Szerintem nagyon jó ötlet ez az ajándék :D. Remélem tetszeni fog neki :) Én a 2 macskámnak Karácsonyra egy nagy macskalakot veszek. Hasonló ehhez, csak kicsit kisebb:
Mi ajándékunk is zoo plusról lesz :))
Ezt fogjuk megvenni, mivel van 2 bútora, egyik egy felülfekvős nagy kaparórésszel bele tud gubózni de nem nagy,másik közepes méretű,de mivel egyszer már összerakták és ugye ezek fa alapúak nem olyan jó az illeszkedése,ezért kap új bútor,méghozzá ablak alá hogy ki is tudjon nézegetni.
Én cicám használja őket, és szereti is tudom nem lesz felesleges.
Te ajándékod is szuper lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!