Miért NEM engedi a cicám hogy megsimogassam?
Van egy 5 hónapos kandúr szobacicám.
A kezdetektől fogva jól bántam vele, kedveskedek neki minden nap különféle kajákkal, játszok vele rendesen és még se hálál meg semmit. Nem bújik az ölembe és nem jön oda hozzám magától. Sőt megfogni se tudom, hogy megsimogassam egy kicsit; csak amikor fáradt és alszik.
Mit tehetnék?
21:53-as vagyok:
Én is gondolkodtam az ivartalanításon, de ha meglátom a kis golyóit, nem tudom elképzelni, hogy meg tudom tenni, hogy megműttetem.Hát, nehéz az élet ezekkel a kis szőrmókokkal.
Na pont ma gondolkoztam,h hasonló problémával fordulok itt az emberkékhez. :)
Nekem 4 hónapos nőstény szobacicám van.2 hetes kora óta neveljük,mert az anyja elhagyta a kiscicákat,mi pedig megmentettük ezt a pici cicát.
Mi is kedveskedtünk neki,játszottunk vele stb.
De ő is csak akkor tűri a simogatást,ha felébredt vagy ha aludni készül.De amúgy lehetetlen simogatni.
Éjszaka néha odafekszik hozzánk és akkor ott alszik velünk,azt nagyon szeretem.
Viszont remélem,hogy ki fogja nőni ezt a viselkedést és majd lehet simogatni és szeretgetni,mert nagyon vágyom rá. :)
Szerintem, arról van szó, hogy nincs ideje arra, hogy az öledben üldögéljen. Ha ébren van akkor ő vagy enni vagy játszani akar. Játszatok együtt sokat. És akkor keresni fogja a társaságodat később is.
Amúgy ezt (is) szeretem a cicákban, azt az öntudatos kis lelküket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!