Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintem baj van a cicámmal...

Szerintem baj van a cicámmal mit tegyek?! (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyos cicám :) A neve: Lujdzsi cica. :) Nagyon bújós és szeretnivaló. De, sajnos a többi 5 cicával nagyon nem jön ki jól! Mindig fújtat karmolja a többieket és morog rájuk. :( Mit tegyünk? Vigyük el orvoshoz? Mi a baja lehet? Én félek hogy beteg! :(
2014. nov. 10. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja. Egyszerűen utálja a többit.
2014. nov. 10. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 cicánk volt, kettő imádta egymást, a 3.cicát nem tudták elfogadni,állandó hierarchia harcok voltak,így amikor külön költöztünk a szülőktől 2 maradt tesómnál,mi meg elhoztuk a 3. cicust..ő egy igazi egyke macska!!!mellé nem lehet másik állatot befogadni,lehet nálatok is ez a gond.

mióta kerültek össze? a többi cica mióta van összeszoktatva?nemük, koruk?

2014. nov. 10. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Hm... Van 6 cicám abból 2 kicsi (őket nem annyira piszkálja) És van rajta kívül 3 nagy. Feltehetőleg testvérek, a színük külömbözik. A korukat nem tudjuk mert az utcán találtuk szegényeket =/ Valószínűleg kidobták őket =/ Lujdzsi cica fiú és ha nagyon idegees akkor egy kicsit bekancsul. :( Ezért hiszem azt hogy beteg. =(
2014. nov. 10. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
És kb. egy hónapja fogadtuk be őket. Nagyon megsajnáltuk őket :(
2014. nov. 10. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Bekancsul...egyemmeg. :) Lehet mar az is segitene ha kihereltetned,lehet alfahimnek kepzeli magat. Nekem a lany nacskam ilyen,kandurokon kivul senkit nem tur maga korul. Meddo,szoval kihancurozza magat veluk es ennyi,de mas lany macskat elzavar,osszeverekszik veluk,igazi dominans nosteny :)
2014. nov. 11. 21:20
 6/8 anonim válasza:
Az én cicám minden létező macskának neki megy :D ha a többi meglátja hogy kint van már előre menekülnek előle:D pedig kiskorában nem volt ilyen.
2014. nov. 18. 17:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Hm... Furcsák a cicák! #_#
2014. nov. 28. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen furák! *-*
2014. dec. 7. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!