Olyan videot, hangfelvételt keresek, ahol macskák vészjelzést adnak le nyávogással?
Tököm tele már a szomszédom falkányi macskájával, állandóan az ablak alatt bandáznak - szomszéd sokadik kérésre is tojik rájuk.
Úgyhogy hadviselést fogok folytatni, reményeim szerint egy "bajban vagyok, meneküljetek" nyávogás lejátszása menekülésre késztetné őket, ezért keresek ilyen felvételt.
Milyen jó ötlet!
Van még ilyen?
Nekem egy olyan kellene, ami a szomszédot riasztja le az asszonyrol, mikor nem vagyok odahaza.
Ez egy tok jo otlet.. de:
A macskanal nincs ilyen hangjelzes. Es ami van is, arra hajlamos nehany macska inkabb odamenni, hogy tud-e segiteni... Illetve egy-ketto szerintem azert, hogy rohogjon a bajba jutotton.
Raadasul, ha nem eleg hangos, akkor a macskak nem veszik komolyan. Ha meg igen, akkor elterjed rolad, hogy elve nyuzol macskakat, es aztan magyarazkodhatsz, ha kihivjak rad a jardot, hogy allatkinzo vagy.
Vizes lufi, slag, ami mukodni szokott...
Pisild korbe a teruletet, ahova nem akarod, hogy menjenek. Azzal jelolik a teruleteiket, nem hanggal. :)
Tanacs, inkabb a szomszeddal viselj hadat, ne a macskakkal. Hatekonyabb.
Szomszeddal megvsn a hadvisrles, igazi macskas oregasszony, semmi foganatja. Ha meg az oregasszonyt dobalom meg, akkor feljelent :)
Pisiles jo otlet, de no vagyok, nem guggolnam korbe a kertet, idos bacsik is laknak itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!