Hányszor hányik egy macska egy nap?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos,mert behányt az előbb a talált cicánk az ágyamba és tudni akarom ha velem alszik még fog-e az éjszaka folyamán.2014. nov. 5. 23:00
1/9 anonim válasza:
Hányszor hányat hánytam. Meghánytam-vettetema dolgokat és ráhánytam: Hányaveti vagyok.
2/9 anonim válasza:
Ez sok mindentől is függ. Lehet csak szőrt nyelt.
4/9 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle okádhatnékja van-e még! :D
5/9 RRR válasza:
lehet ,hogy beteg
az ágyadból ki kellene tenned
6/9 anonim válasza:
Hacsak nincs valamiféle betegsége, akkor nem fog többet hányni.
8/9 anonim válasza:
A fehér habosat hányt akkor csak a szőrt hányta ki.
Ha legelhetett előtte valami növényt akkor egy kicsit zöldes lehet.
Néha megesik de nem naponta az enyémek egy hónapban kb. 3-4X csinálnak ilyet.
Ha még hányni fog reggelig akkor vidd el a dokihoz az a biztos.
Mikor találtátok? Nekem is kóborkáim vannak de mindet elvittem a dokihoz sose tudhatod honnan jött, mi baja. De valószínűleg nincs miért aggódnod.
Akkor is behánynak ha hirtelen habzsolva esznek.
9/9 anonim válasza:
Talált cicát ugye csak külső élősködő-mentesítés és féreghajtás után engedsz az ágyadba? Férgességtől is hányhat például, ráadásul te is férges lehetsz. Ha még nem történt meg, erősen ajánlott egy látogatást tenni állatorvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!