Hány macskád van, hogy, honnan kerültek hozzád?
6
Egy az Illatos úti ebrendészeti telepről lett altatás elől kihozva, őt az eredeti gazdái leadták oda, mert már nem kellett nekik; egy szintén nem kellett az eredeti gazdájának és macskamentőhöz került, aki új gazdát keresett neki; egyet komoly tenyésztőtől vettünk; egy senki macskája volt, félős és éhes, etetni kezdtük, megszokott, magunkhoz vettük; 2 pedig nem kívánt szaporulat volt valahol,ők betegen kerültek hozzánk, nekik új gazdát akartunk találni a kezelésük után, mert már sok volt a macska, de olyan barmok jelentkeztek értük, hogy nem adtuk oda őket és rajtunk maradtak.
Otthon 2. Egyiket befogadtuk az utcáról, a másodikat nemrég vettem, fajtatiszta maine coon.
Otthon a szüleimnél 1 menhelyről fogadott van, továbbá 2-t a telekről hoztunk haza :)
nekem három
először hármat kaptunk aztán egy elveszett
és találtunk egy másikat
Tegnap óta van 2 macskam. a kocsma mellett a kukából rámmásztak a karomra mikor leakartam őket puckozni..aztán meghatódtam
A puckot azért rásimogattam a fejére...
5 ivartalanított cicánk van, lakásban.
Az egyiket, egy vöröset utcáról szedtük össze, soványan, bolhásan, férgesen, lábtöréssel. Idén kb 9-10 éves.
Egy fekete-fehér 4 hetesen került hozzánk, mert egy barátnőm ismerősénél születtek, többit vízbe fojtotta, őt sikerült megmenteni. Idén 7 éves.
Egy másik fekete-fehér a szomszéd idős nénitől került hozzánk, mert már nem tudott gondoskodni róla. Ő olyan 8 éve skb idén.
Van egy fekete perzsa keverékünk menhelyről, 2 éves.
Illetve egy cirmos-fehér main coon keverékünk szintén menhelyről, 10 éves idén kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!