Kölyök macska ha nagyon éhes, megeszi azt a tápot is, amit nem szeret? (nedves tápról szárazra váltás)
Csak nedvestől hasmenése van, ezért most inkább szárazat kap(kis nedvessel keverve), de ebből jóval kevesebbet eszik, ez normális? Már el tudja rágni rendesen, csak a nedvesért nagyon lelkesedett, ebből meg alig nyammog.
Ugye nem kell attól tartani, hogy finnyásságból nem eszik eleget?
Mennyi idős a cica? A Royal Canin Sensible tökéletesen helyreteszi a hasmenést és finom, szeretik a cicák. Az árától ne ijedj meg, minimális kell belőle és az ilyen-olyan konzerveknél is jobban jössz ki vele! Én kimérve szoktam egy fél-fél kg-ot venni, ezt keverem a másik tápokkal.
Ha most pár napra mellőzöd a konzervet, akkor mindig legyen előtte friss víz! Máskor is, de most különösen fontos.
A kecsketejtől sem lesz hasmenése, de nekem az nincs a közelben. Régebben cicatejet szoktam venni teszkóban, müllerben, de már csak 2.8-as laktózmentes tejet veszek a Lidlben, alig több mint 300Ft /liter és ti is ihatjátok. Nekem a két cica kap 1dl-t picit meglangyosítva. Boldogan belefetyelik és nincs ettől hasmenésük.
Tápot pedig légyszi ne ilyen whiskasokat vegyél! Nem jó az összetételük. Sokkal boldogabb lesz a cicád és te is a végén vmi jobbal.
Orijent adtam eleinte, szuper, de a cicák nincsenek oda érte. Megeszik, de ímmel-ámmal...
Kaptak Pro Plan Kittent, azt szerették. Most Royal Canin és Josera van terítéken. Joserában még nem csalódtam, 3 kutyánk is Josera tápot kap, minden ok velük is. A Josera olcsóbb a Royalnál, de tényleg jó minőség.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!