Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás? Mennyire fog...

Ivartalanítás? Mennyire fog megváltozni?

Figyelt kérdés
2 éves nőstény macskám van,nincs ivartalanítva,ezért időközönként ugye elég fura dolgokat produkál,úgyhogy elhatároztam hogy ivartalaníttatom. Az előző cicám miután ivartalanították teljesen más lett,nem játszott annyit,addig bújós volt utána nem viselte el ha simogattuk.Félek hogy a másik cicámmal is ez lesz,pedig nagyon eleven kis jószág és bújós is:)Minden macskánál ezt a hatást váltja ki vagy csak nálunk volt ilyen eset?Nektek is megváltozott a cicátok?
2010. jan. 25. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én cicám ivartalanítás után épphogy sokkal bújosabb, játékosabb lett. Jobban ragaszkodik így. Ő is lány cica.

Minden macskánálnál más hatást vált ki szerintem. Kicsi az esélye, hogy ezzel a cicáddal is az történik, mint a másikkal. Én még mindig az ivartalanítás mellett állok. :)

2010. jan. 25. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én cicám, igaz, hogy kinti, de nem változott ettől a jelleme.

Ő addig is félős volt az emberektől, most is tartózkodik, néha még én sem tudom megfogni :S

Pedig sokszor az ölembe veszem és simogatom stb..

2010. jan. 26. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A fiú cicám megkomolyodott utána. Kevésbé volt játékos, viszont ugyan olyan bújós. Bár lehet hogy nem is volt köze az ivartalanítás,hoz csak a korral járt. :) 9 hónaposan lett ivartalanítva, már ivarérett volt.

A lánycicám semmit sem változott, ugyanolyan dilis. :) Ő most 9 hónapos, egy hónapja volt ivartalanítva.

2010. jan. 26. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
fura dolgok probudálása alatt a kölykezést érted?
2010. jan. 30. 09:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne nézz már hülyének,akkor azt írtam volna :) Arra értettem,hogy hangosan nyávog,fetreng a földön,magasra emeli a seggét és mindenki arcába belenyomja... :]
2010. jan. 31. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!