Baj ha adok neki enni egy keveset az ivartalanítás előtt?
Az én cicámat kb. 2 hete ivartalanitották, és nekem is azt mondta a doki, hogy előtte 24 órával ne adjak neki enni, illetve inni se nagyon. Szerintem azért fontos, hogy az altatástól ne kezdjen el hányni a cica.
Holnap mikor viszitek ivartalanitani? Szerintem ha nem reggel, akkor esetleg este még adhatsz neki valami keveset, de semmiképp ne annyit amennyit enni szokott.
Jó lenne benn tartani éjszakára, hogy reggel ne kelljen keresgélni, és ráadásul ha nagyon éhes, akkor szerintem kinn a szabadban kaját is talál.
reggel 8ra visszük. Arra gondoltam hogy ha este 8kor még kap egy kicsit, akkor is 12 óráig nem kap a műtét előtt. Csak nekem az volt a furcsa, hogy magától nem is mondta volna az asszisztens, mondta az időpontot, meg kérdezte hogy fiú vagy lány macska, és részéről le volt tudva a beszélgetés :D Ha nem kérdezek rá, akkor nem is mondta volna. Én is csak azért kérdeztem rá, mert ezen az oldalán már olvastam több hasonló kérdést. De ha egy a témában járatlan nem kérdezi meg, mert nem tud róla, hogy az fontos, akkor simán adhat 1 órával is a műtét előtt a cicának...
A bent tartással is az a baj, hogy csak egy szobában tudom tartani, nem az egész lakásban. És az almot sem használja, nem szereti. Kapargatja, majd nyávog, hogy engedjen ki. Eddig ezt csináltuk, de éjszaka mi van, ha nem ébredek fel arra, hogy ki kell mennie? Illetve mi van ha kiengedem a dolgát végezni, majd mivel már úgyis megunta, hogy bent van, nem jön vissza ha hívom? :(
Köszönöm. Én is erre jutottam, meg pont most olvastam egy helyen, hogy 12 órával előtte nem szoktak adni. Lehet az asszisztens direkt mondott többet, mert sejtette, hogy a gazdik többsége úgyis megszegi. Kap még kaját akkor :)
Már csak az a kérdés, mit csináljak, hogy éjszaka az alomba végezze a dolgát...
Szegény cica, össze van zavarodva, nem érti hogy miért nem mehet ki, miközben máskor meg épp hogy nem jöhet be... Szerintem megérezte, hogy valami készülőben van... :D
Ha éjszaka problémázik, muszáj leszek kiengedni, és remélem éjszaka nem eszik semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!