Nagyon nagy segítség lenne ha valaki gyorsan válaszol! Bővebb lent?
Idén nyár közepén 2 aranyos kis kóbor cicákat befogadtunk.És 2014.10.23-dikán mind 2 macska eltünkt gondolom rossz idő...2014.10.25-dikén hazajött az eggyik kiscica de nagyon csúnyán néz ki sajnos és nem tudom mi lehet a baja. (kicsit véres az orra folyik a könnye)nagyon félek hogy lehet hogy veszett... nem tudom mit tegyek most hívjak orvost avagy tudok rajta én is segíteni minden esetre még a családba senkisem nyúlt hozzá?
Le is fényképeztem őket de nem tudom hogy kell ide be illeszteni?
Az értelmes válaszokat nagyonszépen köszönöm?
Ne nyúlj hozzá semmi esetre sem! A macskáknál nem mindig lehet észre venni hogy mikor veszet, valamikor nagyon nyugalmas, de van amikor nem. Ha veszett és te elkapod, 90%-ban halál lesz a kimenetel, még ha be is vagy oltva akkor se érsz vele csak pár %-t.
Hívj állatorvost (ügyeletet), és ahol mászkál ott fertőtleníts feltétlenül, de ne érj hozzá semelyik családtagod!
Sokkal nagyobb a eselye, hogy macskanathas, mint az, hogy veszett.
Szoval, hivj orvost. Ha akarsz rajta segiten.
Nem veszettség, már rég kimult volna, ennyi idő alatt...
dokihoz vidd el nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!