Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska szereti, ha a nyakáná...

A macska szereti, ha a nyakánál levő bőrnél fogva emelik fel?

Figyelt kérdés
csak azért kérdezem, mert az állatorvos is így csinálta
2010. jan. 24. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én kipróbáltam az enyém nem tiltakozott!Elég nyugodt volt
2010. jan. 25. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az állatorvos csak úgy szokta a nyakán lévő bőrnél emelgetni (legalábbis az én állatorvosom), hogy a hátsó két lába meg a feneke még lent legyen a talajon. Ergo nem az egész macska súlya függ a bőrén, csak az első két lába emelkedik fel, a tényleges súlya a földön nyugszik.

Szerintem ez így szakszerű, ha az egészet felemelné, az tényleg fájdalmas is lehet neki.

2010. jan. 25. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Én kiscica korában így emeltem mert olyan apró volt. Aztán ahogy nőtt-nőtt, most már nem emelném így mert röhejes egy nehéz macskát így emelni + amit előttem is említettek: valószinű nem jó neki.

Viszont szerencsére az enyém szereti ha úgy emelem fel karban ahogy egy kisbabát. Ha nem tetszik neki mert mondjuk játszani szeretne, akkor ugyan néha oda-odanyúl a mancsával az arcom felé, de nincs benne rossz szándék, csak szabadulni szeretne. A grabancánál viszont nem emelem már, nem akarok rosszat neki.

2010. jan. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!