Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért félnek tőle a macskák?...

Miért félnek tőle a macskák? Van egy új macskánk, és ahányszor meglát engem retteg, és menekülni próbál. Az előző is ugyanilyen volt, de az később megszokott.

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 11:37
 1/7 anonim válasza:
Várj egy picit hát ha megszok illetve próbálj közeledni felé csak lassan nyugodtan ha panelban laktok akkor amúgyis megszok mert össze vagytok zárva.
2014. okt. 15. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
De csak tőlem parázik. Mindenki mással kijön. Ez is, meg az előző is.
2014. okt. 15. 20:53
 3/7 anonim válasza:
Lehet hogy a szagod használsz ill. használtál valamilyen dezodort ami neki új lehet?
2014. okt. 19. 22:03
 4/7 anonim válasza:
Megint én vagyok (aki az 1.-t és a 3.-at küldte) Etesd,vedd ki az almát mindent te csinálj vele és majd megszok próbálj meg (ez hülyeségnek fog látszódni) az anyja helyében lenni velünk ez volt és megszeretett ;)
2014. okt. 20. 15:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem jön össze. Ahányszor ezt teszem ugyan megeszi a kaját, de utána ott hagy a fenébe, és ki akar menni az udvarra. Soha nem engedi, hogy az ölembe tegyem (az előző sem!), és ahányszor mégis megteszem szó szerint pánikrohamot kap, holott még egyszer sem bántottam, de még csak rá sem léptem.
2014. okt. 21. 22:06
 6/7 anonim válasza:
Hmmm hát erre nem tudok választ találni. Nekünk nem volt ilyen bajunk bár mi panelban élünk így 0-24 ben itt van így megszokott engem de ha az előző is ezt csinálta és megszokott akkor ő is megfog.
2014. okt. 22. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Türelem. Hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Ne nyúlj hozzá, amig ő nem akarja. Játsz vele, tollasvégű bottal - kapható macskajáték - azt minden cica imádja, így nem vagy közel hozzá, mégis foglalkozol vele.
2014. dec. 31. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!