Akik már neveltek fel egészen kicsi árva kiscicát, segítene egy kicsit?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken találtam, most már körülbelül 3 hetes lehet. Szerencsére minden rendben, eszik,iszik, alszik, pisil, kakil (magától). Kiscicáknak való tápszert eszik. Persze folyamatosan aggódom. Tegnap, meg ma reggel észrevettem hogy a széklete kicsit hígabb, mint volt. Aki járt már így kiscicával, amit ő nevelgetett, hogy szüntette meg a hasmenést? Ara gondoltam, hogy lehet túl sokat adtam neki, így most sűrűbben adok neki keveset. Szerintetek jó ötlet?2014. okt. 14. 17:29
11/21 A kérdező kommentje:
Nem rég etettem meg, és teljesen hígat kakált mit tehetnék, félek hogy baja lesz. :( :(
2014. okt. 14. 22:55
12/21 anonim válasza:
Állatorvos!! :) Mi nem vagyunk szakemberek, hülyeséget nem akarok mondani.
Rákerestem, és azt írják, hogy Royal Canin Startert kell adni nekik. Adj neki csak száraz kaját 2-3 napig.
Holnap ha van időd, akkor mindenképp vidd el dokihoz, ha BP-i vagy akkor tudok segíteni.
13/21 anonim válasza:
A tápszertől is függ, hogy milyen a széklet. Én is most 3 heteseket nevelek, 1 hetes koruktól. PetBalance tápszertől eléggé híg, sárga a székletük, míg a Royal Canintól barnább és jóval krémesebb. Mekkora a cica súlya? Napi hány ml-t eszik és hányszor? Itt van egy erre vonatkozó táblázat, hogy kb. mennyit és hányszor kell ennie: [link]
14/21 anonim válasza:
Mikor két hónapos korában megkaptam akicsit, akkor orvos javaslatára tejszínt, májkrémet, és túrót adtam neki, és teljesen rendben volt. Naponta 3-4-szer evett, de mindig keveset. Csodálkoztam is hogy abból a kevésből hogyan tud akkora "kolbászokat" gyártani.
15/21 A kérdező kommentje:
De ő még nem ehet szilárdat 4 hetes koráig! Elviszem az orvoshoz, csak nem tudom hogy ilyen pici 3 hetes cicának milyen gyógyszert tud adni.
Olyan 8-10 ml-t szokott enni, ezt most egy kicsit lecsökkentettem.
2014. okt. 15. 07:16
16/21 anonim válasza:
A tejszín, a májkrém és a túró nem szilárd eledel.
17/21 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom hogy csak tápszert ehet még egyenlőre.
2014. okt. 15. 17:58
18/21 anonim válasza:
8-as!
Ez igen! Szupi helye van a cicádnak, hogy már a lazacot és a csirkehúst se eszi meg, a májkrémes kenyeret meg egyenesen kiröhögné.
Sznob vagy. Nem kicsit, nagyon.
19/21 anonim válasza:
Ebben mégis mi a sznobság? Mióta tartozik a kenyér a macskának tápláló kaják közé? Jó, hogy nem krumplit akarsz adni neki. A májkrém meg tele van minden xarral, adalékanyagok, ízfokozók, amire a macskának semmi szüksége. Plusz nem a legminőségűbb húsiból készül. Nem sznob vagyok, csak odafigyelek a macskámra és az egészségére.
20/21 A kérdező kommentje:
Kérlek ne veszekedjetek.
2014. okt. 15. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!