Kinti-benti cica városban?
Nekem kettő is van és kijárnak.
Ehhez persze kell egy olyan lakóközösség is.
Nálunk a földszinten és mind a 3 emeleten vannak cicák, kutyák, egyebek. Tehát állatbarát közösség.
Kölcsönösen odafigyelünk egymás állataira.
A macskák egyébként is elég félősek ha ki is néznek a folyosóra azonnal spuriznak befelé ha nyílik a kapu.
Nem tudom földszinten vagy emeleten laksz talán annyit tudsz tenni, hogy ha kiengeded akkor állj oda a folyosóra vezető ajtóhoz és ne engedd ki. Egy kicsit levegőzik, körbenéz és aztán beviszed.
Nem lesz semmi baja.
Nem tudom miért kéne kiengedni csak úgy? Egy faluban lakok, alig jár autó mégis sok macskát elütnek... forgalmas helyen még rosszabb. Na meg a sok macskaellenes ember... én már senkiben nem tudok bízni mióta a szomszéd kilőtte a macskám szemét... pedig neki is van macskája. A bátyám kutyája meg több macskát széttépett már. :(
A kutyák sem sétálgatnak egyedül az utcán, a macskát is ha ki akarod vinni akkor hámot rá és menjetek. De ne magában járkáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!